Spoed loodgieter Utrecht wilt meer bekendheid

Spoed-loodgieter-Utrecht-wilt-meer-bekendheid Internet marketing is een van de meest effectieve manieren om klanten te werven voor een bedrijf, echter betaal je je scheel aan websites en alles wat daaromheen geregeld moet worden. Daarom heeft de loodgieter gekozen om te adverteren in een lokale nieuwsbrief die bij iedere inwoner van Utrecht in de bus beland. Hopelijk geeft dit het gehoopte effect en weet de loodgieter meer klanten te werven.

Nieuwe werkkleding voor klusbedrijf

Slotenmaker-Wint-Winkel-ActieVandaag is een bedrijf in een nieuw jasje gestoken. Een grote kleding winkel in Eindhoven maakte vandaag de winnaar bekend van de wedstrijd. De wedstrijd die de kledingwinkel hield was voor bedrijven bedoel, en de prijs is dat het gehele team een nieuw outfit krijgt. De winnaar van dit jaar is Spoed Slotenmaker Eindhoven. Wij willen dit bedrijf van harte feliciteren met de winst. Dit bedrijf kan de komende tijd weer goed voor de dag komen.

Handschoenen nodig bij diensten

Kou-trekt-Nederland-InDe kou komt weer opzetten in Nederland. Daarom wordt het ook weer tijd om handschoenen te dragen. Ook bij de klusjes mannen in Tilburg gaan de handschoenen deze week weer aan. Vorig jaar was het niet heel erg nodig doordat de winter niet heel erg koud was. Dit jaar was het tot vorige week ook het geval, maar begint nu toch wel de kou over ons land te trekken.

Loodgieter nieuwe openingstijden

Nieuwe Openingstijden voor LoodgietersbedrijfEen loodgieters uit Amsterdam is sinds deze week langer geopend dan eerst. Het loodgietersbedrijf probeert op deze manier meer klanten te werven dan andere partijen. Zo kunnen klanten nu ook zelfs ‘s nachts het bedrijf opbellen voor het loodgieters werk. Wanneer u lekkage of andere spoed diensten nodig heeft zijn ze dus 24/7 bereikbaar. Natuurlijk als het gaat om het aanleggen van een nieuwe badkamer, zal dit niet ‘s nachts gedaan worden.

Ondergelopen Kelder in Amersfoort

Ondergelopen-Kelders-AmersfoortJe kan het bijna niet bedenken maar toch is het waar. Door de vele regenval deze week, zijn er veel ondergelopen kelders in Amersfoort. Veel loodgieters hebben helaas niet de juiste pompen om de vele hoeveelheden water weg te pompen. Gelukkig is er een loodgieter in Amersfoort die wel over deze pompen beschikt, daardoor is dit bedrijf ook de gehele dag aan het water wegpompen. Hopelijk zijn de ondergelopen kelders snel weer droog, want het kan veel schade veroorzaken!